Stave v Sloveniji

Ni ga junaka, ki ne sanja o tem, da bi lahko dal skrbi na stran in se ukvarjal le s tem, da uživa življenje, počne kar želi in enostavno plava v veselju in udobju.

Včasih, ko so videli soseda z dobrim avtom, lepo hišo, urejenim možem ali ženo in dopustom na Kanarskih otokih, so rekli, ta ga ziher ni pošteno zaslužil. Kar je takrat morda bilo res, danes pa obstaja veliko načinov, kako zaslužiti večje količine denarja, če se le malo potrudiš.

Ja, nekateri pravijo da so Bitcoini in ostali kovanci takšen način, drugi se ukvarjajo s tem da si vzpostavijo kariero in na takšen način zaslužijo veliko denarja, tretji pa so pogruntali, da obstajajo drugi načini. Takšni, kjer je potrebno znanje, takšni, kjer moraš imeti sistem in takšni, kjer lahko resnično zaslužiš.

Stave, športne in druge stave so takšen način na katere se opirajo tisoči slovencev in slovenk. Pa ne le to, hvala bogu, odkar imamo Evropsko Unijo, smo se lahko losali tega, da stavimo le na 3×3 in Lotu, ampak lahko stavimo na stavnicah v tujini.

Najbolj popularna stavnica, ki jo uporabljamo je stavnica Bet at Home, obstajajo pa tudi druge, recimo bet365. Težave teh stavnic so, da je Slovenija še vedno bolj papeška od papeža in se dela, da stav ne dovoljuje. Niso prepovedane, samo skrivajo kako priti do njih.

Tako da, če boste kliknili kar na bet at home ali drugo stavnico, vam ne bodo dovolili da jo obiščete, ker politika skriva to spletno stran. Kar pa ne pomeni, da vi ne morete staviti nanjo. Samo pravo povezavo morate uporabiti. Zato se hvala bogu potrudijo ljudje na internetu in vedno znova poiščejo delujočo povezavo za Slovenijo. Jaz jo vedno najdem kar na tej strani https://www.menjeql.com/2018/05/bet-at-home-slo-je-zelo-priljubljena-spletna-stavnica/

Če povezava slučajno ne deluje, jim enostavno pišem in mi takoj odgovorijo z novo povezavo. Res so fajni.