Poletna šola, ki vam bo spremenila življenje

Če ste ravnokar končali svoj študij in ne veste, kaj pravzaprav bi počeli s pridobljenimi znanji ter kje, je čas, da razmislite o tem, da bi se vpisali na poslovni tečaj, ki poteka pod okriljem Poslovne akademije.

Ker tovrstni tečaj poteka poleti, ga boste lahko našli tudi pod imenom summer school oz. poletna šola. Vsi tisti, ki so se je že udeležili, bi vam zagotovo omenili, da jim je šola oziroma tečaj popolnoma spremenila poslovno plat življenja in ne nazadnje tudi način razmišljanja.

Tečajniki z vseh koncev sveta

Poletna šola poteka na različnih lokacijah po svetu. Vodijo jo profesorji in mentorji, ki na svoja zanimiva predavanja vabijo tudi zelo uspešne poslovneže, ki tečajnikom pripovedujejo svoje zgodbe o tem, kako so prišli do tega, kar danes dejansko imajo.

Poletna šola je zlasti namenjena mladini, med 19 in 27 letom starosti. Ob koncu šole se tečajniki s svojim na novo pridobljenim znanjem predstavijo morebitnim investitorjem, kar jim lahko popolnoma spremeni življenje. Veliko tečajnikov je na koncu poslovnega tečaja oziroma poletne šole vabljenih tudi na intervjuje, s katerimi si lahko omogočijo popolnoma novo karierno pot.

Business school – pri nas na voljo že kar nekaj časa

Če je tudi vas zamikala poletna šola v takšni obliki, je čas, da si o njej nekoliko več preberete tudi na spletu.  Več informacij o njej boste našli pod spletno poizvedbo Business school ali Poslovna akademija. Lahko si boste prebrali, kdaj poletna šola deluje, kako je zasnovana, kje vse poteka, kdo so njeni tečajniki, kdo jih vodi, česa vse se naučijo in kakšne možnosti jih čakajo na koncu poslovnega tečaja. Na spletnem forumu si lahko preberete tudi mnenja vseh tistih, ki so se poletne šole že udeležili. Ugotovili boste, da si lahko s to šolo v veliki meri ne samo izboljšate kakovost svojega znanja, temveč tudi življenja na sploh.