Kam po darila za rojstni dan?

Če ste takšni kot jaz, vam je nakup darila za rojstni dan ali druge posebne priložnosti res mukotrpno opravilo. Toliko različnih obdarovancev, toliko različnih želja, karakterjev in potreb.

Težavo imam že s tem, da si zapomnim vse rojstne dneve bližnjih sorodnikov, kaj šele s tem, da bi iz rokava ustrelil super darilo.

Na spletu na srečo obstaja kar nekaj trikov in celo pripomočkov za takšne, kot sem jaz.

Lahko si kupite knjigo avtorice Brigite Oblak z naslovom “Kaj za vraga naj kupim za darilo?”. V njej boste na zabaven način izvedeli kako nekomu z voščilom pričarati nepozabno praznovanje katerekoli priložnosti. V knjigi je zbranih prek 300 nasvetov za nakup darila.

Po darila v spletne trgovine?

Spletne trgovine z gadgeti, darili in zanimivimi pripomočki so mi že večkrat olajšale nakupe, predvsem za recimo božične nakupe, kjer naenkrat kupujem za več ljudi hkrati. Eno izmed takih spletnih trgovin najdete na povezavi. V ponudbi imajo produkte za moške, ženske in otroke, tako si boste z nakupi precej zmanjšali čas.

Obiščete lahko tudi ostale spletne trgovine. Bliža se črni petek in skoraj vsaka trgovina bo imela popuste in znižanja. Black friday je odličen način kako lahko prihranite pri masivnih nakupih. Je že res, da bo enkraten nakup dražji, vendar če potegnemo črto in seštejemo nakupe iz celega leta, so prihranki enormni.

Velika večina spletnih trgovin nudi tudi darilne bone, tako si lahko obdarovanec izbere darilo po svoji želji. So pa darilni boni precej neosebno darilo, zato se mu sam rajši izognem.

Iskanje nasvetov po spletu?

Če res nimate ideje, lahko za pomoč povprašate tudi strica Googla. Iščite za izrazi povezanimi z darili. Sam bi recimo vtipkal “kako kupiti darilo” ali pa “kaj kupiti za valentinovo”, “kaj kupiti za punco” in podobno.

Naj vam delo še malce olajšam, za avtomatsko iskanje v Googlu lahko kliknete tukaj.