Lenovo tab 4 vam omogoča tudi ogled oddaj

Imate doma le eno televizijo, vas pa je več in seveda bi vsak gledal nekaj drugega in se nikakor ne morete dogovoriti? Prihaja samo do slabe volje, pa vendar si ne želite imeti v stanovanju več kot enega televizorja? Rešitev je preprosta, omislite si Lenovo tab 4, ki ima odličen signal omrežja, njena cena pa je tudi mnogo, mnogo bolj sprejemljiva kot je cena za kakšen nov televizor. Glede na to, da ima omenjena tablica Lenovo 10 palični ekran, pa boste prav gotovo lahko brez vseh težav tudi gledali čisto vse svoje najbolj priljubljene oddaje in filme, ki jih  zdaj, ker je pač preveč želja za programe na televiziji, ne morete gledati, ker ne pridete na vrsto. Lahko se sicer dobi večja tablica, potem Lenovo tab 4 ni prava izbira za vas, vendar pa če niste ravno najbolj zahteven kupec, potem bo ta tablica prava izbira, saj glede na to, da ima omenjena tablica Lenovo 10 palični ekran, boste lahko videli, da je to ravno pravšnja velikost.

Lenovo tab 4 omogoča ogled TV oddaj

               Lenovo tab 4 vam omogoča ogled oddaj že samo z vzpostavljeno povezavo

 

Se bojite, da vam Lenovo tab 4 ne bo omogočala dovolj kvalitetnega ogleda oddaje ali filma, ki vas zanima? Kar brez bojazni, Lenovo tab 4 omogoča namreč LTE / 4G povezavo, torej povezavo, ki deluje res zelo hitro.

 

To torej pomeni, da ni potrebe po sklenitvi prav nobene naročnine ali pa pogodbe za dodaten priključek za internet, saj ima tako dobro povezavo preko WIFI-ja. Glede na to, da pa ima danes pravzaprav že vsak doma WIFI in da se WIFI uporablja tudi že v praktično vsakem lokalu in gostilni, ste lahko povsem brez skrbi, da vam Lenovo tab 4 ne bo delala dobro, če ne boste na mesec tudi doplačali za zakup podatkov.

 

Lahko sicer to naredite, vendar pa, če vam Lenovo tab 4 služi tudi za igranje kakšnih igric ali pa ogled oddaj, boste morali zakupiti kar zajetno količino podatkov, kar pa ni najbolj poceni in se vam zato to res ne splača.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *