Voščilnice iz fotografij se bodo zagotovo shranile za dlje časa

Dandanes čestitke v fizični obliki postajajo vedno manj priljubljene. Sodobna tehnologija je namreč omogočila, da si vsemogoče čestitke pošiljamo po mailih, telefonih in še po čem. Hkrati pa se nam vsaj malce kolca po starih časih, ko smo komaj čakali, da pridemo do poštnega nabiralnika ter vanj pokukamo, ali je kaj prišlo za nas oziroma našo družino.

Nekateri ponovno poskušajo prebuditi stare navade, vendar v nekoliko drugačni različici.  Voščilnice iz fotografij v fizični obliki in tudi analogni so tako postale hit, ki je vedno bolj priljubljen.

Fotografska čestitka je bolj osebna
Voščilnice iz naših fotografij

Na voščilnici bo naša družina

Za letošnje praznike smo se odločili našim najbližjim poslati čestitke in to ponovno v fizični obliki. S tem želimo pokazati, kako zelo jih cenimo. Tako pošiljanje nam namreč vzame več časa in tudi truda. Tokrat pa naokoli ne bomo pošiljali voščilnic, ki jih lahko vidimo na vsakem koraku. Voščilnice iz fotografij so odlična ideja v času, ko si vsi sorodniki pošiljajo elektronska sporočila za novoletne praznike.

Odločili smo se, da bomo eno od družinskih fotografij dali predelati v voščilnice ter take pošiljati naokrog. Ker bodo fotografske čestitke veliko bolj osebne ter tudi pomenljive, jih bodo naši znanci, sorodniki ter prijatelji zagotovo hranili dlje časa.

Voščilnice iz fotografij

Seveda pa voščilnice, na katerih bodo naše osebne fotografije, ne izdelamo sami. Za nas jih izdelajo izkušeni mojstri, ki imajo na tem področju veliko znanja. Takih strokovnjakov je veliko, njihova ponudba, ki poudarja predvsem kvaliteto ter nizko ceno, pa je prisotna tudi na spletu. Naša naloga je, da izberemo najprimernejšo ponudbo voščilnice iz fotografij ter še v istem hipu vzpostavimo kontakt z ljudmi, ki nam bodo izvedli naše naročilo.

 

Več o izdelavi voščilnic si lahko ogledate na povezavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *