Je najem napihljivih igral res razkošje

Starejši se še dobro spominjajo, kako skromno je bilo včasih praznovanje rojstnih dni. Danes so rojstnodnevne zabave za otroke postale prireditve v malem. Najem napihljivih igral prav gotovo sodi med najljubše popestritve marsikatere zabave. Če smo bili včasih veseli igre z žogo in kockami, nam danes številne trgovine ponujajo igrala vseh vrst in oblik, napihljive igrače v podobah junakov iz risank pa skačejo v nakupovalne vozičke iz založenih polic trgovin z igračami. Ob vse večji ponudbi so tudi želje naših otrok vse večje. Mnogim staršem nakup igrač ob negotovih življenjskih razmerah predstavlja velik strošek. Zato se jih vse več odloča za najem napihljivih igral.

Pa je dokaj visoka cena take vrste igral res upravičena? Za primerjavo si lahko ogledamo ponudbo različnih spletnih trgovin. Te običajno ponujajo izdelke tako za nakup, kot tudi za najem.

V ponudbi najdemo kakovostna, zanesljiva in čista igrala. Zagotavljanje čistoče in varnosti je bistven dejavnik pri izbiri ustreznega igrala. Le tako nam zagotavljajo varen užitek in zabavo za naše najmlajše.

Med najbolj priljubljene sodijo napihljivi gradovi za odprte prostore. Njihove dimenzije se gibljejo nekje okrog 4 do 5 metrov po daljši stranici, v višino pa segajo tudi do 3 metrov. V kompletu boste polega samega gradu in navodil za uporabo dobili še motor za napihovanje, kline in vrvice za talno pritrditev, prenosno torbo, v nekaterih primerih pa tudi različne rekvizite in igralne pripomočke, kot so različne žoge in obroči.

Cene najema takih in podobnih napihljivih igral se gibljejo okrog 50 evrov. Za ta denar pa lahko otroku kupite že tudi marsikatero kvalitetno igračo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *