Seksi spodnje perilo!

Zapeljivo žensko perilo zadnje čase postaja vse bolj popularno in zaželeno. Danes ne oblečemo vročih tangic samo za naše ljubljene, ampak tudi zato da se sami počutimo bolj seksi in samozavestni. Ni dovolj da smo urejeni samo navzven, našo samozavest poudarja tudi dejstvo, da nosimo erotično spodnje perilo.

Tangice so poleg boksaric, najbolj priljubljeno žensko spodnje perilo, razlogov pa je več. So zelo praktične, saj nimajo veliko robov in šivov, ki bi se jih dalo videti pod tesnim krilom ali ozkimi hlačami. Čeprav nudijo malo opore ali udobja, je tu še vedno veliko razlogov zakaj nositi tangice: to pa zato ker so zelo modne, elegantne in zapeljive, odlično se ujemajo z različnimi modrci, s katerimi lahko ustvariš zapeljiv komplet, ker nimajo šivov in robov jih lahko nosiš pod čimerkoli, lahko so tudi zelo udobne če nosimo pravo velikost…

Dandanes obstaja veliko vrst tangic, lahko so narejene iz različnih materialov, z različnimi okraski. Nekatere ženske uporabljajo tangice samo za pot od prhe do postelje, mogoče pa jih je nositi tudi čez cel dan, take pa so po navadi mehke, raztegljive in takšne, ki se ne zavezujejo. Če želite seksi tangice je najbolj ugodna barva črna ali rdeča, ki so lahko prosojne ali z čipkami.

Najbolj so udobne bombažne tangice, vendar se pri pranju hitro raztegnejo, in ne izgledajo več privlačne in bolj kot so raztegljive, bolj udobne so.

Pri izbiri tangic vsekakor razmislite za kakšen namen jih boste uporabile, pri tem bodite pozorne na vaš karakter, barvo in material.