Varčni električni radiatorji

V tem članku bo govora o varčnih električnih radiatorjih, to lahko sklepate že iz naslova. Ogrevanje na elektriko postaja vedno bolj priljubljeno, saj gre za enega izmed najbolj enostavnih in lagodnih načinov ogrevanja. Pred leti se je večina ljudi take načine ogrevanja prezirala in to s poštenim razlogom. Radiatorji so bili potratni, cene električne energije pa visoke, a vse to je se v zadnjih nekaj letih spremenilo. Z napredkom tehnologije so proizvajalci električnih radiatorjev pričeli proizvajati take izdelke, ki za svoje delovanje porabijo malo električne energije, izkoristki naprav pa so zelo visoki.

Varčni električni radiatorji so zelo priljubljeni zato, ker ni potrebno urejevati centralnega ogrevanja ter graditi celotnega sistema. Vse kar potrebujete za ogrevanje je nakup radiatorja, tega enostavno namestite v prostor, ki ga želite ogreti, priključite v omrežje, radiator pa je pripravljen za uporabo. Vgrajeni termostati zagotavljajo, da bodo vaši prostori ogreti na željeno temperaturo. Ti radiatorji so tudi požarno varni, saj imajo vgrajene tudi senzorje, ki ob morebitnem pregrevanju poskrbijo za samodejni izklop. Odločite se lahko za samostoječe radiatorje, stenske radiatorje, obstajajo pa tudi stekleni radiatorji.

Podjetje Tersus je slovensko podjetje s sedežem v Ljubljani, na trgu ogrevalne tehnike so pri nas eni izmed večjih ponudnikov, če vas zanimajo električni radiatorji ali pa katerikoli drugi elementi za hlajenje in ogrevanje prostorov, si oglejte njihovo spletno stran na naslovu http://www.tersus.si/, v ponudbi pa boste zagotovo našli kaj primernega zase.