Kamp Polari za aktivne

Kamp Polari se nahaja v slikovitem zalivu južno od Rovinja. Obdaja ga modrina morja, ter slikovita skupina otokov na obzorju. Slikovitost in pestrost se dopolnjujeta z okolico, ki nudi počitniške dni za vse, ki prisegajo na bivanje v naravi na tradicionalen kot sodoben način.

Obiskovalcem kamp Polari nudi 1650 mest za kampiranje, pri tem lahko izbirajo od parcel z neokrnjenim pogledom na morje do parcel v globoki senci borovega gozda. Za vse, ki prisegajo na mobilne hiške imajo ponudbo treh različnih možnosti.

Kamp Polari nudi uživanje v naravi brez posebnih odrekanj sodobnega sveta, če si seveda obiskovalec to želi in hoče. Lahko pa si izbere parcelo, kjer bo imel pri sebi le najnujnejše in tako v polni meri užival naravno okolje. Pri tem se vsem različnimi okusom glede namestitvenih enot ter prisotnosti večjega ali manjšega števila pritiklin sodobnega sveta, ne bo treba odrekati gurmanskim užitkom, saj kamp Polari nudi najboljše za ljubitelje morske hrane kot ljubitelje žara. Za žejo in lakoto, ki človeka zgrabi v trenutku, je poskrbljeno z bari v bližini plaže in bazenov.

Za ljubitelje čistega morja in oble kamp Polari garantira najboljše z modro zastavo, izbirajo pa lokacije od skalnih predelov s kamenčki do dela, ki je tlakovan z kamnitimi ploščami. Obstaja tudi ponudba za tiste, ki si željo sladke vode in sicer v ponudbi večjega zunanjega bazena za odrasle. Tudi otroci, ki se bodo učili prvih plavalnih zamahov in veščin bodo prišli na svoj račun v manjšem in plitvejšem otroškem zunanjem bazenu.

Kamp Polari bo navdušil tudi ljubitelje rekreacije in aktivnega oddiha. V okviru ponudbe šport in rekreacija kamp Polari poskrbi za tako klasično ponudbo kot ponudbo adrenalinskih športov.

V ponudbi za ljubitelje pestrega življenja prek celotnega dneva je kamp Polari dobra popotnica, saj lahko v jutranjih urah premerite kilometre samotnih cest s kolesom, ter se v poznih večernih urah zavrtite po plesišču.