Resort Belvedere, kraj počitka in užitkov

Resort Belvedere je nameščen v objem neokrnjene narave. Pred njim se nahaja zeleni otok sv.Jurija, podobno zelena je okolica resorta, slikovit je tudi razgled na stari del Vrsarja ter slikovito pristanišče.
V ponudbi sob in apartmajev Resort Belvedere nudi 134 dvoposteljnih sob in 176 apartmajev.
Resort Belvedere v naboru možnosti sob nudi tri opcije : dvoposteljna soba superior, dvoposteljna soba superior z dodatno posteljo ter dvoposteljna soba premium z dodatno posteljo. Pri izbiri ne bo težav, saj se med drugim razlikujejo po številu postelj. Dvoposteljni sobi Superior in premium z dodatno posteljo je namenjena največ trem osebam, dvema osebama je namenjena superior dvoposteljna soba.
Šest vrst apartmajev v ponudbi apartmajev resort Belvedere govori o tem, da obiskovalec brez težav najde zase najboljšega. Ponudba obsega aparmaje : studio, apartma standard A3, apartma premium A3, apartma A4, apartma A5 ter Apartma A6. Odločitev ne bo posebno težka, saj so apartmaji namenjeni različnemu številu oseb : studio, apartma standard A3, apartma premium A3 največ tri osebe, apartma A4 največ 4 osebe, apartma A5 največ 5 oseb, Apartma A6 največ 6 oseb.
Vrhunsko opremljene sobe in apartmaji Resort Belvedere so zaključeni z lično urejenim vrtom.
Resort Belvedere ima v okviru ponudbe tudi različne možnosti za sprostitev in rekreacijo na plažah in bazenih. Plaža je skalna in prodnata, ima naravno senco borovcev ob obali, pohvali se lahko z modro zastavo, gostom je na voljo izposoja ležalnikov in sončnikov.
Med ponudbo bazenov resort Belvedere nudi dva bazena z sladko vodo. Zunanji bazen se nahaja v središču turističnega naselja, v bližini je zabavni park. Otroški zunanji bazen se nahaja ob velikem bazenu, globina pol metra omogoča, da lahko otroci v njem brezskrbno čofotajo. Ob obeh bazenih so ležalniki in sončniki.
Vsem, ki iščejo vrhunske turistične storitve bo Resort Belvedere v celoti izpolnil vsako željo.

http://www.maistra.si/