Resort Belvedere, sobe in apartmaji

Resort Belvedere je pravi naslov, če želite vrhunsko počitniško izkušnjo. Dopust je vedno kratek in takrat si zaslužite najboljše pogoje za to, da se na počitnicah dobro odpočijete, umirite in preživite fantastičen čas v družbi svojih družinskih članov in prijateljev. Vendar pa ni vseeno, kje boste počitnice doživeli in prav zato je Resort Belvedere s svojo široko ponudbo in vrhunskimi storitvami odlična rešitev.

Sobe in apartmaji, ki jih ponuja Resort Belvedere so prilagojeni sodobnim potrebam, ki jih imajo zahtevni gostje. In prav je, da ste tudi vi zahtevni, saj boste le tako od počitnic odnesli največ, kar lahko. Resort Belvedere ponuja kar 134 dvoposteljnih sob in kar 176 apartmajev. Vendar Resort Belvedere ni le preprosto počitniško naselje, ampak je mnogo več kot to. V sobah boste imeli na volj LCD televizor s satelitskim naborom televizijskih programov. Poletno vročino boste lahko obvladovali s klimatsko napravo, za doplačilo pa boste dobili tudi povezavo do interneta, saj je danes brez interneta mnogim zelo težko. Mogoče pa velja premisliti, če bi ne bilo za vaš relaks vseeno bolje, da bi interneta sploh ne uporabljali in se zato raje predajali užitkom, ki jih ponuja Resort Belvedere. V sobi je na voljo tudi kozmetično ogledalo in sušilec za lase.

Tudi apartmaji, ki jih ponuja Resort Belvedere so razred zase. Apartmaji Studio imajo odlično planiran prostor z impresivno stekleno steno, ki celotnemu prostoru daje atraktiven in moderen videz. Velik je 40 kvadratnih metrov, kapaciteta je za tri osebe, opremljen pa je z vsemi sodobnimi tehnološkimi rešitvami: TV s satelitskimi programi, kuhinjo, tušem in kadjo, telefonom in internetnim priključkom. Za preživljanje prijetnih uric na svežem mediteranskem zraku pa je na voljo tudi balkon. Če torej želite preživeti dopust nekje, kjer je vse urejeno tako, da vas razvaja, potem je nedvomno Resort Belvedere prava rešitev za vas in za tiste, ki vas bodo spremljali na nepozabnih počitnicah.

Več informacij o tem resortu najdete tukaj, kjer smo tudi mi našli informacije, ki ste jih prebrali zgoraj.