Kampiranje v neposredni bližini morja

Se razmišljali, da bi letos izbrali kampiranje namesto apartmaja ali hotelske sobe, pa niste prepričani, če je to zares za vas? Skrbi vas, da boste razočarani, kar pomeni, da bi zapravili letošnji dopust. Brez skrbi, možna je vmesna rešitev. Ste že slišali za tako imenovanje mobilne hišice? Boljši kampi ponujajo v najem posebne nastanitvene kapacitete sredi kampa, tako da najem ni v polnem pomenu nekaj, čemur bi lahko rekli kampiranje, je pa zelo blizu. Zakaj? Mobilne hišice so manjše funkcionalne bivalne enote, ki imajo enega ali dva prostora za spanje, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico in sanitarije. Preprosto povedano: mobilne hišice so apartmaji v malem. Vendar pa se nahajajo sredi kampa, tako da najem predstavlja nekakšno kampiranje.

Z najemom mobilne hišice se boste izognili vsem tistim neprijetnostim, ki vas strašijo pred običajnim kampiranjem v šotoru. Tako vas zagotovo ne bo zalil močnejši dež, nočnega spanca vam ne bodo motile žuželke ali pa smrčanje iz sosednjega šotora itn. Kadar boste enkrat izkusili kampiranje na takšen način boste videli, da je tudi šotorjenje lahko zabavno, saj boste dopust preživeli v istem okolju, kjer ljudje šotorijo. Tako da naslednjo sezono lahko bolj samozavestno sklenete, da bo kampiranje namenjen šotorjenju.

Kampiranje v neposredni bližini morja je preprosto nekaj fantastičnega. Človek je v neposrednem stik z naravo. Zaradi tega se lahko zares spočije, saj ima priložnost, da se popolnoma odklopi od vsakdanjega življenja. Izkušnje kažejo, da je zamenjava okolja faktor, ki ima izjemne sprostitvene učinke. In prav kampiranje je odlična priložnost za to. Sive stene zamenjamo za zelene krošnje borovcev, pogled na parkirišče pa s pogledom na sinje modro morje. Kampiranje nam pričara okolje, ki nas prevzame in sprosti. Pomembno je le to, da si zagotovimo, da imamo vse pogoje, ki zagotavljajo udobje, pa naj gre za šotor, ležalnik, blazino, posteljo v avtodomu ali nekaj tretjega.

http://www.campingrovinjvrsar.com/