Kamp na morju, priložnost za prijetne počitnice

Kampiranje

Kamp na morju je priložnost, ki jo za svoj oddih vsako leto izbere veliko turistov. Nežno bučanje morja, šum vetriča, zvoki narave, avantura in predvsem svoboda so glavno vodilo bivanja v kampu na morju. Kamp na morju je primeren predvsem za družine, ki so navajene narave, predvsem pa življenja v njej, kar je velika prednost takšnega dopustovanja. V kamp na morju se lahko odpravite vsi, ki želite bivati v šotoru, v prikolici, avtodomu, v določenih kampih, predvsem na Hrvaški obali pa vam omogočijo nakup mobilne hišice na ključ. Podjetje, ki jih izdeluje, poskrbi za prevoz, primerno ureditev parcele v kampu in postavitev mobilne hišice.

Dodatno lahko poskrbijo tudi za postavitev lesene terase z nadstreškom pred hišico. Z mobilnimi hišicami so opremljeni številni hrvaški kampi, med bolj znanimi pa so kamp Straško, kamp Njivice, kamp Park Soline v Biogradu in kamp Selce pri Crikvenici. Kamp na morju je tako še veliko bolj privlačen, saj lahko imate v njem popolnoma svojo »nepremičnino«, in to v neposredni bližini morja. Prednosti kampa na morju je poleg narave tudi to, da ima večina kampov svoje plaže, kar je še posebej priročno za družine, ki imajo otroke.

Možnosti bivanja v kampu na morju so raznolike, tako kot smo si med seboj različni ljudje, kar pomeni, da tisti, ki so bolj družabni gredo raje v velike in srednje velike kampe, kjer so poleg možnosti za zabavo na voljo tudi trgovine in restavracije, tisti, ki pa imajo radi zasebnost pa je bolje, da se odločijo za bivanje v mirnem, zasebnem kampu z manj ljudmi in posledično z manjšo gužvo. Kamp na morju vam poleg dostopnih cen nudi veliko priložnosti za aktivne počitnice. Sprehodi in izleti po okolici, predvsem pa sobivanje z naravo je tisto zaradi česar se ljudje odločajo za kamp na morju.