Govori in pisna komunikacija

Današnje življenje, privatno in službeno, je pač takšno, da moramo ves čas nastopati, izvajati javne govore ali pa pisati dopise in pripravljati drugo pošto.

Javno nastopanje je strašljivo že tako ali tako, zato je izredno pametno, da se zelo dobro pripravimo. S kvalitetno pripravljenim govorom bo tudi nastop za nas lažji, saj bomo vedeli, da smo dobro pripravljeni, da imamo kvaliteten govor s dobro vsebino in ta nam bo potem lažje stekla iz jezika.

Seveda pa moramo vedeti, kakšen govor je primeren za kakšno priložnost, saj se moramo držati različnih pravil ob različnih priložnostih, govor na pogrebu je seveda drugačen od govora na sestanku in od govora na poslovilni zabavi našega sodelavca. Vse primere takšnih govorov lahko najdete tudi na zgoščenki, ki spremlja priročnik, s čimer vam močno olajšamo pripravo govorov. Naj bodo vaši govori kvalitetni in zanimivi!

Enako velja tudi za dopise. Poznati moramo pravila, vedeti kako izgleda ta ali oni dopis. Brez tega danes pač ne gre več. In s tem moramo poskrbeti tudi za to, da bomo naše dopise opremili s pravilnimi podatki. Ponovno smo za vas pripravili večje število različnih predpripravljenih dopisov, ki jih lahko neposredno uporabite in s tem poskrbite, da bo priprava dopisov enostavnejša in bolj pravilna.

Zgoščenka tako prinaša preko 70 govorov in primerov pisne korespondence za najrazličnejše priložnosti.

Oglejte si priročnik!