Personalna mapa zaposlenega

obrazci-na-zgoscenkiVodenje kadrovskih evidenc v podjetju je komplicirana stvar, posebej če želite kadrovske evidence pripraviti tako, da vas obisk inšpektorja ne bo neprijetno presenetil.

Organizacija je, kot vedno, najbolj pomembna, zato predlagam uporabo personalne mape, ki jo ponuja podjetje ZFM. Takšna mapa ne samo, da pomaga pri organizaciji, ampak na priloženi zgoščenki prinaša tudi veliko količino drugih materialov. Gre namreč za obrazce in forme, ki jih potrebujete in jih morate izpolnjevati, ker to od vas zahteva zakonodaja, druge pa zato, da imate vse organizirano in pri roki, takrat ko je potrebno.

Posebno pozornost moramo nameniti tem praktičnim obrazcem. ZFM slovi po tem, da imajo vse materiale vedno pripravljene tako, da so konkretni, praktični in takoj uporabni. Poleg tega pa so zbrali praktično eno največjih zbirk materialov, ki jih potrebuje kadrovska služba. Celoten opis, kaj vse boste našli na tej zgoščenki si oglejte na povezavi, saj bi bilo naštevanje tukaj preveč dolgo. Naj samo na kratko naštejem sklope obrazcev, ki jih boste našli na zgoščenki. Gre za obrazce, ki jih boste potrebovali 1. pred zaposlitvijo, 2. ob zaposlitvi in med zaposlitvijo, stvari za dopust in vse ostalo, pa tudi dokumente, ki jih boste potrebovali takrat ko boste z delavcem ali delavko zaključili sodelovanje.

Vsemu skupaj pa so, kot da še ni dovolj, dodali navodila za uporabo obrazcev in kadrovske mape. Za takrat, ko se vam zatakne in ni čisto jasno kaj uporabite kdaj.

Torej kratko, jedrnato in učinkovito. To potrebujete v podjetju.