Last minute potovanja na Tenerife

Last minute Tenerife
Last minute Tenerife
Sej vem, to poletje vas nekako ne more prevevati z navdušenjem. Čudno vreme, ki niha med resnično vročim, neverjetno soparnim in vsake toliko časa nas preseneti z pravim mrazom, ko se je potrebno prav obleči. Vsi skupaj pa sanjamo o poletju, ko je prijetno toplo in je takšno ves čas, stanovitno vreme, je ključna beseda, ki si jo želimo. Tenerife so verjetno najbolj primeren odgovor, otok ki mu pravijo otok večne pomladi, poskrbi ravno za to.
Izberite Last minute Tenerife potovanja, ki vam jih ponujamo in (skoraj) zagotovo boste uživali v takšnem poletju, kot si ga želite doma, vendar ga zaradi naše klime nikoli ne dobite čisto zares. In dobili boste seveda še veliko več kot samo prijetno vreme, ker to morda najdete še kje drugje. Ne najdete pa čudovite narave, ki vas bo obkrožala na tem vulkanskem otoku. Zanimiva je tudi narava in naravne danosti, otok je znan tudi po bananinem likerju, ki ga morate poizkusiti, čudovite na pogled pa so tudi druge palme in sadje, ki raste na drevesih, pri nas jih poznate samo iz trgovinskih polic, na Tenerifah pa jih boste videli v naravi.
Drugi otoki, ki sestavljajo Kanarske otoke, kamor spadajo tudi Tenerife so še La Gomera, El Hiero, La Palma, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, če jih naštejemo po vrstnem redu glede na površino otoka.
Čudovit pa je seveda tudi pogled na vrh Pico Teide, vulkan ki je najvišji vrh Španije, torej logično tudi najvišji vrh Kanarskih otokov, ki leži na otoku Tenerife.