Djerba, tunizijski otok užitkov

Last minute Djerba
Last minute Djerba

Djerba, majhen otok tik pred Tunizijsko obalo, ki ponuja pravi turistični raj. Otok je pravzaprav narejen za turiste in tako je ponudba čudovita, predvsem pa prilagojena našemu evropskemu srcu. Ko odpotujete, posebej če izberete Last minute Djerba potovanje, bo vaša turistična agencija in potem tursitična destinacija poskrbela za vse in tako zagotovila vaše udobje na otoku.

Djerba je izredno blizu Afriške celine in je odlično izhodišče za spoznavanje Afriške celine, vabi pa tudi s čudovitimi hoteli in urejenimi plažami. Tako je primerna za ljudi, k želijo na svojem dopustu uživati, ali pa spoznavati kulturo in naravne znamenitosti druge celine.

Turistični hoteli, ki vas bodo pričakali na otoku Djerba (ki ga izgovorimo Džerba) vas bodo navdušili, saj vam ponujajo tako čudovite plaže, na katerih se boste sprostili in naužili sončnih žarkov, ki na otoku Djerba božajo vaše telo praktično vse poletje. Hoteli imajo v veliki večini na voljo tako plaže, kot tudi bazene, kjer lahko uživate v kolikor je odhod na plažo za vas prevelik napor in ste raje blizu svoje sobe in blizu hotelski ponudbi, ki vas pogosto spremlja tudi na morsko obalo.

Djerba lahko ponudi nekaj lastnih naravnih in kulturnih znamenitosti, eno- in večdnevni izleti na celino pa vas lahko pripeljejo do peščene puščave Sahare ali pa vam pokažejo velika mesta na celini, kjer boste občutili utrip Tunizije, katere del je Djerba.