Vrata vašega doma

Vrata so lahko izredno lepa, če se posvetite temu, kako vaša vrata izgledajo. Veliko prepogosto pa vratom sploh ne namenjamo dovolj pozornosti in tako hitro ugotovimo, da imamo težave.
Vse to velja tako za notranja vrata, ki razmejujejo različne sobe v našem domu, kot tudi za vhodna vrata, ki vaš dom ščitijo pred vplivi od zunaj. Vsekakor moramo obojin posvetiti dovolj pozornosti.
Vhodna vrata nas predstavijo navzven in so tudi prva stvar, ki jo vidijo obiskovalci. Izbiramo lahko med različnimi, vsa pa moraj obiti odporna na vremenske vplive in na drugi strani tudi dovolj varna, da jih ne uniči vsak manjši ropar. Lesena, takšna z manjšimi okni, popolnoma gladka ali pa nekoliko reliefna, vse to so različne možnosti, med katerimi lahko izbiramo, seveda pa je pomembno, da se skladajo z našo fasado in drugimi deli hiše, saj ni ravno prijetno za oko, če imamo zelena vrata in rdečo fasado.

Enako velja tudi za notranja vrata. Dotrajana notranja vrata, ki jih pogosto najdemo predvsem v starih stanovanjih v stanovanjskih blokih niso to, kar želimo videti vsak dan, podrugi strani pa se tudi ne ujemajo z novim in čudovitim pohištvom, ki smo si ga privoščili, da lahko sedaj naše stanovanje končno kličemo dom. In notranja vrata so pogsto prav tista dodatna malenkost, ki bo vaš doma naredila še popolnejši.