Facebook stran za vaše podjetje

Facebook je danes najbolj uporabljana spletna stran nasploh. Pred meseci je prehitela Google, ki je do takrat kraljeval kot najbolj obiskan. Slovenija sicer precej pogosto zaostaja za večino svetovnih trendov, tokrat pa nam je kar nekako uspelo slediti, tako da smo tudi Slovenci in Slovenke zelo pridni na Facebooku, saj nas je tam registriranih približno 500 000 in vsak dan se veliko ljudi pridruži.

Facebook pa zaradi svoje uporabljanosti predstavlja pomembno marketing platformo tudi za podjetja. Kar je najboljše je, da se lahko tam predstavi vsakdo in to s precej nizkimi stroški. Druga pomembna ideja je, da lahko osebam vedno znova in znova posredujemo sporočila, brez dodatnih stroškov Ko so enkrat naši fani bodo videli vaše objave vsakokrat. Vi morate le poskrbeti, da bodo vaše objave zanimive in bodo pritegnile uporabnike.

Seveda pa najprej nekaj investiramo, saj želimo profesionalno predstaviti naše podjetje na spletu. Facebook stran za podjetje lahko seveda odpremo kar tako in potem nanjo pišemo. V kolikor pa želimo resno se predstaviti, uporabnikom predstaviti tudi pomembne inforamacije, takšne ki jih bodo zanimale in takšne ki jih želimo posebej izpostaviti, pa bo potrebno narediti kaj več. In nekaj malega investirati. Ampak sej veste, kako pravijo. Tisti, ki sedaj v času krize investirajo, bodo po krizi najmočnejši.